Trendsättare

Utöver mattegeni, datorexpert, bokföringsproffs och rallykung kan jag nu även titulera mig trendsättare! Sedan jag började använda min älskade laptop har flera i klassen periodvis hakat på denna trend. Idag var det Nahir, med titeln "Laptopturken", som tagit med sig sitt exemplar av en laptop (eller som det kommer heta när jag erövrat världen, laptob) till skolan. Vissa personer började genast prata om en konkurrent, men jag ser det för vad det är - en groupie. Vissa kanske får för sig att jag stör mig på dessa wannabees, men inte då! Vi vet alla att jag är orginalet så jag känner mig inte alls hotad. Stärkte sedan min ställning som klassens hjälte när jag och Jakob tillsammans fixade ljudet åt Lars när han skulle använda projektor. Man kan ju fråga sig varför vissa lärare envisas med att leka tekniska när de bevisligen inte är kompetenta nog för det. Svaret är ju att dom liksom ni vet vem som räddar er i nöden - det gör ju jag!

Idag hade vi även psykologi, ett väldigt intressant ämne då jag ständigt kan motbevisa alla teorier. Det humanistiska perspektivet var temat för dagen, och tydligen finns det teorier där om att alla har en självbild och självideal, och om man har dålig kongruens (överensstämmelse) mellan dessa kan man må dåligt. Tja, detta har jag inga problem med alls. Jag är redan min idealbild, finns inget bättre än jag...jag klarar tusan ALLT! Är redan självförverkligad och sånt. Enda som återstår är hur jag ska uppnå mitt mål att erövra Rom med hjälp av enbart en tandpetare. Nåväl, jag är trots allt Laptoptobbe, så någonting kommer jag snart på!

UPPDATERA SIN BLOGG?!

Ja, alltså, jag har ju hört talas om att man bör uppdatera sitt virusprogram minst en gång i veckan, men att uppdatera sin blogg verkar ju helt värdelöst! Dessutom så hade jag igår en mycket trevlig eftermiddag, kväll och natt med hemtentan. Fram åt halv fyra-tiden blev den klar och jag kände då att det var dags att bege sig mot den regala sängen, aka min egen. Efter en skön natts sömn kom jag lite överhypad till skolan, hade en underbar mattelektion och skickade in hemtentan. Först befarade Sandra och Christine att Britta - the terminator hade hackat sig in på min dator, eftersom att mailet inte gick att skicka. Men jag var inte bekymrad en enda sekund eftersom att jag visste att det skulle vara omöjligt , både i teorin och i praktiken. Så lätt som en plätt så löste jag det teknologiska problemet och stekte lagom när jag än en gång förtjänade min titel som Laptoptobbe.

Och till er kära supportrar, så får ni aldrig glömma bort att ni, trots min höga intelligens, tjänar, eller förlåt, jag menar förTJÄNAR mig!

MATTE D <3

Äntligen var det premiär!! Första lektionen matte D, som jag längtat!! Bästa kursen på schemat, just nu finns inget som skulle kunna göra min värld bättre (utom möjligtvis om min lärare kom och sa att jag får läsa matte e också). Jag laddade upp inför lektionen med...pampam...mattepluggande!!! samt en stor påse chips, är det party så är det. Jag återkommer så småningom med fler rapporter från dessa underbara lektioner!

GÖR MATTE D TILL KÄRNÄMNE NU!!

Förresten finns det folk i min klass som inte läst grafräknarens instruktionsbok. Sopor säger jag bara...går dom på ragnhild eller?? Ibland undrar man!


Inkompetenta var bara förnamnet

Givetvis fick jag helt rätt i att skådespelarna på Dramaten är inkompetenta. De klarade inte ens av att hålla sig friska, föreställningen inställd!! Och detta efter att jag hade kört hela vägen till Stockholm. Det gick förresten alldeles utmärkt. Råkade bara hamna lite fel i en fil på Hornsgatan, men det var minsann INTE mitt fel. Inkompetenta stockholmare som inte kan vara tydliga med skyltningen o.s.v. Massa korkade cyklister i trafiken också, plus avgaslukten. Vidrigt. Tack och lov att jag har min älskade GPS, som alltid leder mig rätt. I <3 tekniken.

Nu ska jag njuta av helgen. Kanske förbereda mig lite inför Matte D eller ut och köra lite rally.

Även solen har sina fläckar

Jag vet att det är svårt att tro det, men även jag misslyckas ibland. Det efterlängtade Matte-provet, som jag till och med haft en countdown till i min laptop, gick inte alls så bra som jag hade hoppats. Vet inte om det berodde på att jag inte kunde lösa alla uppgifter med min älskade derivata, eller på ren otur, men flera uppgifter förblev ofullständiga. Nåväl, det kommer fler prov, och snart, snart, börjar ju Matte D!

Imorgon ska jag vara kulturell och gå på Dramaten. Jag har inga större förhoppningar om att detta ska bli speciellt givande då jag associerar teater med trikåer, monologer, överdrivet, meningslöst, och fjolligt. Dessutom är skådespelare ofta som igelstas matpersonal - inkompetenta.

RSS 2.0