APPLE WALLPAPERS

Goder morgon käre läsare! Kvällen spenderades på STAR:s öppna hus och det kunde varit bättre måste jag säga. Först och främst var stället proppfullt med en massa naturare!!! Och för det andra så var det en jävla  massa små 93:or och deras föräldrar som inte visste någonting och skulle fråga en himla massa frågor!!! Nåväl, jag överlevde i alla fall, vi fick ju middag och så var Cissi där.  Men slutpratat om skolan nu, jag har ju så mycket andra saker som jag måste hinna med utanför. Jag har i alla fall hittat en asbra sida med 30 snygga APPLE WALLPAPERS! det kan nästan inte bli bättre en  torsdag (bortsett från de två mattelektionerna som jag har).



jag vet att ni älskar den lika mycket som jag och jag kan tyvärr inte avslöja sidan för er ännu!



Värsta pimpen

Mm, min popularitet börjar nå nya höjder! Har fått några nya fangirls, groupies, you name it. Ett par tjejer i klassen som börjat ta med sig sina laptops, ber att få låna mitt usb-minne osv. Känns väldigt bra att vara populär!! Killarna i klassen är såklart lite smått avundsjuka på min förmåga att locka tjejer med mina laptops-skills. Till följd av detta kom det upp ett par dator-raggnings-repliker/kommentarer som jag tyckte var värda att nämna här! Upphovsmännen är Matias och Jacke, vilka andra andra liksom...ordvitsarnas konungar (inte mig själv inräknat, men jag tycker inte riktigt att jag bör räknas bland de vanliga dödliga!).

Matias till Therese, en av mina nya fangirls: "Är Tobbe en Explorer eller en riktigt Firefox?"

Samme man: "Brukar du kalkylera dina upplevelser med Tobbe i Excel?"

"Tobbe, har du alla dina tjejer som bokmärken?"

"Tobbe, när du har en ny tjej, öppnar du en ny flik då?"


Som ni märker är nivån på skämten hög, men kanske lite smådirty! Mina groupies får dock fortsätta drömma, jag har ju redan en tjej!

Dumma dramaanalys!

Just nu har vi ett jobbigt projekt i svenskan. Det går ut på att man ska läsa ett drama, välja en frågeställning och skriva en dramaanalys. Jag har valt Hamlet av ( den store, pompöse) Shakespeare! Nu är det inte så att jag tycker illa om Hamlet, tvärtom tyckte jag faktiskt Dramatens uppsättning var ganska bra, men att läsa drama=jobbigt!! Så idag skulle vi ha responslektion och jag hade inte skrivit speciellt mycket. Egentligen ingenting utom en kort inledning med min frågeställning. För en sån har jag faktiskt! Det ni. Den kan jag ju dock inte lägga ut här, tänk om nån skulle SNO min geniala idé!! Då skulle jag ju vara ännu längre ifrån att bli klar med den här skiten.

Så nu har jag en vecka på mig att skriva klart det här. Det är inte alls bra, eftersom det finns så mycket jag hellre skulle göra. Typ:

1. Tråna efter en iPhone.
2. Hata Telia som vägrar släppa iPhone.
3. Drömma om en MacBook....
4. Lära mig ännu fler deriveringsregler.
5. Äga naturare.
6. Programmera!!
7. Träna.

Skriva dramaanalys finns som ni ser inte direkt med.

Dumma svenska. För att citera mig själv; MENINGSLÖST!!! 

Hej igen!

Jag ligger efter i matte c, inte bra inte bra. Provet häromdagen gick också skit. Men det är bara för att jag är så busy med min dator och allt annat på fritiden, matte har faktiskt fått komma i andra hand. Och då har de andra sakerna verkligen varit viktiga!! I och för sig är det inget problem att ligga efter för mig eftersom jag ändå redan kan derivatan och alla dess regler! Så det så! Å andra sidan var provet inte på det, men äsch det tar jag igen på kursprovet!
Over and out!

På äventyr i vida världen

Sedan ett par dagar är jag tillbaka i skolan och steker återigen omkring med min laptop! Städar upp efter ettor (både gamla och nya), gnäller på Igelsta och predikar om Apples överlägsenhet. Mitt lov spenderade jag dock i London, där jag var på något av en utbildningsresa! Även om jag fick lite tid över till att upptäcka staden med min flickvän var mitt huvudsakliga mål självklart att besöka Apple Store!

                                                         

Denna fantastiska byggnad ligger på Regent Street, och att träda in där var fantastiskt! Fullt av vackra mac-datorer, iphones, ipods och så vidare! Ville bara bosätta mig där...sagolikt!!

Måste passa på att skryta lite också! Jag, Laptobbe, har fått MVG på alla moment hitills under psykologikurser! Där ser ni, datorer är inte allt som rör sig i mitt huvud. Jag kan vara riktigt djup och smart när jag vill. Har ni tur kanske jag någon dag berättar för er om meningen med livet...

RSS 2.0